MINDFULNESS DIENSTEN.

INDIVIDUELE MINDFULNESS TRAINING 

Mindful State geeft individuele mindfulness sessies conform de officiële 8-weekse MBSR- training (Mindfulness Based Stress Reduction). Er worden 2 vormen aangeboden afhangende van de behoefte. De officiële MBSR-training duurt 8 weken met wekelijkse begeleiding. Of je kan kiezen voor een meer maatwerk programma gericht op een specifiek thema en ontwikkeling van specifieke vaardigheden. Bij individuele training is er veel kwalitatieve aandacht en meer privacy voor persoonlijke vraagstukken onder begeleiding van een gecertificeerd mindfulness trainer. Het is een praktijkgerichte training ondersteund met theorie. Deelnemers gaan aan de slag om mindfulness duurzaam in het dagelijks leven te integreren en er worden oefeningen meegegeven. Wetenschappelijk onderzoek is de basis van de Mindful State dienstverlening. Individuele mindfulness training verzorgen wij voor particulieren en organisaties. Deze 1 op 1 mindfulness training wordt in Amsterdam, landelijk incompany of op locatie gegeven.

GROEPSTRAINING MINDFULNESS

Mindful State geeft mindfulness groepstraining conform de officiële 8-weekse MBSR- training (Mindfulness Based Stress Reduction). De training duurt 8 weken en wordt wekelijks gedurende 2 ½ uur gegeven inclusief een stiltedag. De training wordt door een gecertificeerd mindfulness trainer gegeven. Het is een praktijkgerichte training ondersteund met een stuk theorie. Deelnemers gaan aan de slag om mindfulness duurzaam in het dagelijks leven te integreren en er worden oefeningen mee gegeven. Wetenschappelijk onderzoek is de basis van de Mindful State dienstverlening. Groepstraining verzorgen wij voor particulieren en organisaties. Kwalitatieve aandacht is prioriteit bij Mindful State, vandaar dat de groepen niet groter zullen zijn dan 8 personen. Deze mindfulness training wordt in Amsterdam, landelijk incompany of op locatie gegeven.
 

CUSTOM-MADE MINDFULNESS

Ten dienste van organisaties kan Mindful State inhoudelijk advies geven bij het implementeren van mindfulness, kwalitatief onderzoek en uitvoering geven aan mindfulness-based programma's, trainingen, workshops en lessen. Mindful State kan begeleiding bieden bij het implementeren van mindfulness als preventief, curatief en strategisch onderdeel binnen human resources, duurzame inzetbaarheid, het

vitaliteitsbeleid en gezondheidsbeleid. Tailor-made mindfulness-based programma's, b.v. voor hoger management, worden in Amsterdam en landelijk gefaciliteerd.
 

WORKSHOPS & LESSEN

Neem contact op met Marianne Smit voor een inspirerende workshop of les over mindfulness, stress en het brein voor jouw bedrijf, instelling of organisatie. Ook verzorgt Mindful State workshops gericht op ontwikkeling van sociale vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een teamdag, clinic of een ontspannende lunch sessie. Losse mindfulness lessen worden ook gegeven.
 

ONDERZOEK EN KENNISDELING

Ons bewustzijn creëert onze persoonlijke wereld maar ook de wereld om ons heen. Veel van het lijden en de conflicten in onszelf en de wereld, komen vaak voort, uit het ontbreken van voldoende zelfbewustzijn en aanwezigheid van kennis. Voor Mindful State zijn bewustwording en educatie, belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang van individu, organisatie en de wereld om ons heen. Laat je b.v. informeren op onze uitgebreide onderzoek pagina. Via social media deelt Mindful State inhoudelijke kennis en inspiratie rondom mindfulness, het brein, neurowetenschap, altruïsme en aanverwante vakgebieden. Onder de naam Mindful State zijn we te vinden op facebook, twitter, instagram.

Ook delen we informatie via onze blog!

MINDFULNESS PARTICULIER

OVER MINDFUL STATE

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle

MIND NATURE MOVEMENT
Mindful Nature Movement cursus

mindfulness amsterdam
mindfulnes amsterdam
mindfulness amsterdam

DISCLAIMER | PRIVACYVERKLARING

Mindfulness in Amsterdam en landelijk incompany
©2014-2021 Mindful State | Alle rechten voorbehouden