MINDFULNESS DIENSTEN.

INDIVIDUELE MINDFULNESS TRAINING 

Mindful State geeft individuele mindfulness sessies conform de officiële 8-weekse MBSR- training (Mindfulness Based Stress Reduction). Er worden 2 vormen aangeboden afhangende van de behoefte. De officiële MBSR-training, die 8 weken duurt en wekelijks gedurende 1 uur wordt gegeven. Of er kunnen losse en op-maat programma's worden aangeboden. Bij individuele training is er veel kwalitatieve aandacht voor persoonlijke vraagstukken onder begeleiding van een gecertificeerd mindfulness trainer. Het is een praktijkgerichte training ondersteund met een stuk theorie. Deelnemers gaan aan de slag om mindfulness duurzaam in het dagelijks leven te integreren en er worden oefeningen meegegeven. Wetenschappelijk onderzoek is de basis van de Mindful State dienstverlening. Individuele mindfulness training verzorgen wij voor particulieren en organisaties. Deze 1 op 1 mindfulnesstraining wordt in Amsterdam, landelijk incompany of op locatie gegeven.

GROEPSTRAINING MINDFULNESS

Mindful State geeft mindfulness groepstraining conform de officiële 8-weekse MBSR- training (Mindfulness Based Stress Reduction). De training duurt 8 weken en wordt wekelijks gedurende 2 ½ uur gegeven inclusief een stiltedag. De training wordt door een gecertificeerd mindfulness trainer gegeven. Het is een praktijkgerichte training ondersteund met een stuk theorie. Deelnemers gaan aan de slag om mindfulness duurzaam in het dagelijks leven te integreren en er worden oefeningen mee gegeven. Wetenschappelijk onderzoek is de basis van de Mindful State dienstverlening. Groepstraining verzorgen wij voor particulieren en organisaties. Kwalitatieve aandacht is prioriteit bij Mindful State, vandaar dat de groepen niet groter zullen zijn dan 8 personen. Deze mindfulness training wordt in Amsterdam, landelijk incompany of op locatie gegeven.
 

CUSTOM-MADE MINDFULNESS

Ten dienste van organisaties kan Mindful State inhoudelijk advies geven bij het implementeren van mindfulness en uitvoering geven aan mindfulness based programma's, trainingen, workshops en lessen. Mindful State kan begeleiding bieden bij het implementeren van mindfulness als preventief, curatief en strategisch onderdeel binnen HR, het duurzame inzetbaarheid, vitaliteit- en gezondheidsbeleid. Tailor-made mindfulness based programma's, b.v. voor hoger management, worden in Amsterdam en landelijk gefaciliteerd.
 

WORKSHOPS & LESSEN

Neem contact op met Marianne Smit, als je een inspirerende workshop of les over mindfulness, stress & het brein of een mindfulness workshop meer gericht op de ontwikkeling van sociale vaardigheden voor jouw bedrijf, instelling of organisatie wilt organiseren. Bijvoorbeeld tijdens een teamdag, clinic, een ontbijt of lunch. Losse mindfulness lessen worden ook gegeven, als je al eens een mindfulness trainin hebt gevolgd, om je mindfulness vaardigheden weer nieuw leven in te blazen.
 

ONDERZOEK EN KENNISDELING

Ons bewustzijn creëert onze persoonlijke wereld maar ook de wereld om ons heen. Veel van het lijden en de conflicten in onszelf en de wereld, komen vaak voort, uit het ontbreken van voldoende zelfbewustzijn en aanwezigheid van kennis. Voor Mindful State zijn bewustwording en educatie, belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang van individu, organisatie en de wereld om ons heen. Laat je b.v. informeren op onze uitgebreide onderzoek pagina. Via social media deelt Mindful State inhoudelijke kennis en inspiratie rondom mindfulness, het brein, neurowetenschap, altruïsme en aanverwante vakgebieden. Onder de naam Mindful State zijn we te vinden op facebook, twitter, instagram.

Ook delen we informatie via onze blog!

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle

Cliënten, lidmaatschap & giving back:

mindfulness vergoeding zorgverzekering
mindfulness amsterdam
mindfulnes amsterdam
mindfulness amsterdam

©2014-2020 Mindful State | Mindfulness in Amsterdam of landelijk incompany |
Alle rechten voorbehouden
 | KVK 63300184| Disclaimer & Privacy