top of page

MINDFULNESS DIENSTEN.

INDIVIDUELE MINDFULNESS TRAINING 

individuele mindfulness in drachten

Mindful State geeft individuele mindfulness sessies volgens de officiële 8-weekse MBSR- training (Mindfulness Based Stress Reduction) van Jon Kabat-Zinn. Deze MBSR-training bestaat uit een zorgvuldige intake, 8 wekelijkse sessies van een uur, uitgebreid kwalitatief lesmateriaal en nazorg. Daarnaast kan je ook kiezen voor een meer maatwerk programma gericht op een specifiek thema en ontwikkeling van specifieke vaardigheden. Bij individuele training is er veel kwalitatieve aandacht en meer privacy voor jouw vraagstukken onder begeleiding van een deskundig gecertificeerd mindfulness trainer. Het is een praktijkgerichte training ondersteund met theorie. Deelnemers gaan aan de slag om mindfulness duurzaam in het dagelijks leven te integreren en er worden oefeningen meegegeven. Wetenschappelijk onderzoek is de basis van de Mindful State dienstverlening. Individuele mindfulness training verzorgen wij voor particulieren en organisaties. Deze 1 op 1 mindfulness training wordt in Amsterdam, Drachten, landelijk incompany of op locatie gegeven.

GROEPSTRAINING MINDFULNESS

Mindful State geeft mindfulness groepstraining volgens de officiële en meest onderzochte 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction Groepsnorm van Jon Kabat-Zinn. Deze training duurt 8 weken en bestaat uit een zorgvuldige intake, wekelijkse sessies van 2 ½ uur, volledige stiltedag en uitgebreid kwalitatief lesmateriaal. De training wordt door een deskundig gecertificeerd mindfulness trainer gegeven. Het is een praktijkgerichte training ondersteund met een stuk theorie. Deelnemers gaan aan de slag om mindfulness duurzaam in het dagelijks leven te integreren en er worden oefeningen mee gegeven. Wetenschappelijk onderzoek is de basis van de Mindful State dienstverlening. Groepstraining verzorgen wij voor particulieren en organisaties. Kwalitatieve aandacht is prioriteit bij Mindful State, vandaar dat de groepen niet groter zullen zijn dan 8 personen. Deze mindfulness training wordt in Drachten of landelijk incompany of op locatie gegeven.
 

ADVIES & CUSTOM-MADE MINDFULNESS

Ten dienste van organisaties kan Mindful State inhoudelijk advies geven bij het implementeren van mindfulness, kwalitatief onderzoek en uitvoering geven aan mindfulness-based programma's, trainingen, workshops en lessen. Mindful State kan begeleiding bieden bij het implementeren van mindfulness als preventief, curatief en strategisch onderdeel binnen human resources, duurzame inzetbaarheid, het vitaliteit- en gezondheidsbeleid. Tailor-made mindfulness-based programma's, b.v. voor hoger management, worden vanuit Amsterdam, Drachten en landelijk gefaciliteerd.
 

WORKSHOPS & LESSEN

Neem contact op met Marianne Smit voor een inspirerende workshop of les over mindfulness, meditatie, stress en het brein voor jouw bedrijf, instelling of organisatie. Ook verzorgt Mindful State workshops gericht op ontwikkeling van sociale vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een teamdag, clinic of een ontspannende lunch sessie. Losse mindfulness, compassie en meditatie lessen worden ook gegeven.
 

ONDERZOEK EN KENNISDELING

Ons bewustzijn creëert onze persoonlijke wereld maar ook de wereld om ons heen. Veel van het lijden en de conflicten in onszelf en de wereld, komen vaak voort, uit het ontbreken van voldoende zelfbewustzijn en aanwezigheid van kennis. Voor Mindful State zijn bewustwording en educatie, belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang van individu, organisatie en de wereld om ons heen. Laat je b.v. informeren op onze uitgebreide onderzoekpagina. Via social media deelt Mindful State inhoudelijke kennis en inspiratie rondom mindfulness, het brein, neurowetenschap, altruïsme en aanverwante vakgebieden. Onder de naam Mindful State zijn we te vinden op facebook, twitter, instagramOok delen we informatie via onze blog!
 

bottom of page