Werkwijze Mindful State

in organisaties.

 

Mindful State baseert haar diensten op de bewezen effectiviteit van de officiële mindfulness training (MBSR)Google Search Inside Yourself en Empathy & EQ at work programma's van Berkeley University. 

Kwalitatief, baanbrekende inhoud, maatwerk  

Mindful State is een boutique mindfulness aanbieder gevestigd in Amsterdam en werkzaam voor cliënten in heel Nederland (Nederlands -en Engelstalig). De betrokken nuchtere begeleiding, kwalitatieve inhoud, internationale expertise, ervaringsdeskundigheid en specialistisch maatwerk maken het verschil voor uw organisatie en medewerkers.

Baanbrekend onderzoek

Mindful State baseert zich op kwalitatief wetenschappelijk onderzoek en publicaties. Mindful State houdt zich continue op de hoogte rondom de laatste ontwikkelingen en is tevens member van The Greater Good Science Center, Berkeley University in Californië. Mindful State verbindt inhoudelijke kennis uit diverse vakgebieden zoals, neurowetenschap, psychologie, sociologie ter bevordering van duurzaam welzijn. Mindfulness bij Mindful State is niet zweverig of verbonden aan een spirituele stroming.

Professionele inhoudelijke trainer

De trainer is gecertificeerd volgens de officiële mindfulness standaard, internationaal onderlegd, lid van de beroepsvereniging voor mindfulness trainers hoogste cat. 1 in Nederland (VMBN) en WO geschoold. De diensten worden uitgedragen vanuit (internationale) inhoud, wetenschap, ervaringsdeskundigheid en kennis van duurzame inzetbaarheidsvraagstukken.

Duurzaam welzijn

Mindful State heeft specifiek aandacht voor het structureel en duurzaam integreren van mindfulness, opmerkzaamheid, (zelf) bewustzijn, veerkracht en soft skills in de dagelijkse praktijk. De diensten bij Mindful State zijn erop gericht, zelfsturende oplossingen te bieden ter bevordering van het duurzaam welzijn van individu, organisatie en maatschappij.

Vaardigheden

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat het cultiveren van mindfulness, compassie, empathie, altruïsme en dankbaarheid een positief effect heeft op welbevinden, gezondheid en vitaliteit. Tijdens de trainingen, workshops of lessen kunnen deelnemers kennismaken en oefenen met het ontwikkelen van deze vaardigheden in de praktijk.

Kennis community

Cultivering van (zelf) bewustzijn en kennis zijn bij Mindful State belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang en ontwikkeling. Via de Mindful State Kennis community, wordt dan ook inhoudelijke informatie, tips en inspiratie gedeeld. Volg ons op facebook, en twitter of lees artikelen in de mindfulness en zorg blog. Laat je informeren en inspireren!