top of page

Werkwijze in organisaties.

 

Mindful State baseert haar diensten op de bewezen effectiviteit van de officiële
mindfulness training (MBSR), Mindfulness & Resilience en Empathy & EQ at work 
programma's van Berkeley University, California en Google Search Inside Yourself Training. 

Boutique mindfulness dienstverlening 

Mindful State is een boutique mindfulness aanbieder gevestigd in Drachten Centrum en werkzaam voor cliënten in heel Nederland (Nederlands -en Engelstalig). De betrokken nuchtere begeleiding, kwalitatieve hoogwaardige inhoud, internationale expertise, ervaringsdeskundigheid en specialistisch maatwerk maken het verschil voor uw organisatie en medewerkers.

mindfulness in organisaties

Baanbrekend onderzoek

Mindful State baseert zich op kwalitatief wetenschappelijk onderzoek en publicaties. Mindful State houdt zich voortdurend op de hoogte rondom de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen uit diverse vakgebieden ter bevordering van duurzaam welzijn. Mindfulness bij Mindful State is niet zweverig of verbonden aan een spirituele of religieuze stroming.

Professionele inhoudelijke trainers

Marianne Smit is founder van Mindful State en gecertificeerd volgens de hoogste officiële mindfulness standaard (VMBN cat. 1/MBP-trainer), internationaal onderlegd en WO geschoold. De diensten worden vanuit (internationale) kennis, wetenschap, ervaringsdeskundigheid en werkervaring in (corporate) organisaties uitgedragen. Voor diverse opdrachten kunnen diverse gecertificeerde mindfulness trainers worden ingezet. Trainers worden daarnaast geselecteerd op basis van hoge kwaliteitscriteria: ervaring, embodiment, kennis en scientific literacy. 

Duurzaam welzijn

Mindful State heeft specifiek aandacht voor het structureel en duurzaam integreren van mindfulness, sociale vaardigheden, emotionele intelligentie, veerkracht en (zelf) bewustzijn in de dagelijkse praktijk. De diensten bij Mindful State zijn erop gericht, zelfsturende oplossingen te bieden ter bevordering van het duurzaam welzijn van individu, organisatie en maatschappij.

Vaardigheden

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat het cultiveren van mindfulness, empathie, compassie, altruïsme en dankbaarheid een positief effect heeft op welbevinden, gezondheid en vitaliteit. Tijdens de trainingen, workshops of lessen kunnen deelnemers kennismaken en oefenen met het ontwikkelen van deze vaardigheden in de praktijk.

Kennis community

Cultivering van (zelf) bewustzijn en kennis zijn bij Mindful State belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang en ontwikkeling. Via de Mindful State kennis community, wordt dan ook inhoudelijke informatie, tips en inspiratie gedeeld.

 

Volg ons op facebook, en twitter of lees artikelen in de mindfulness en brein blog. Laat je informeren en inspireren!

bottom of page