Werkwijze Mindful State

in organisaties.

 

Mindful State baseert haar diensten op de bewezen effectiviteit van de officiële
mindfulness training (MBSR), Mindfulness & Resilience en Empathy & EQ at work 
programma's van Berkeley University, California en Google Search Inside Yourself Training. 

Boutique mindfulness dienstverlening 

Mindful State is een boutique mindfulness aanbieder gevestigd in Amsterdam en werkzaam voor cliënten in heel Nederland (Nederlands -en Engelstalig). De betrokken nuchtere begeleiding, kwalitatieve inhoud, internationale expertise, ervaringsdeskundigheid en specialistisch maatwerk maken het verschil voor uw organisatie en medewerkers.

Baanbrekend onderzoek

Mindful State baseert zich op kwalitatief wetenschappelijk onderzoek en publicaties. Mindful State houdt zich voortdurend op de hoogte rondom de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen uit diverse vakgebieden ter bevordering van welzijn. Marianne draagt The Greater Good Science Center, Berkeley University een warm hart toe als lid. Zij verrichten baanbrekend werk in neurowetenschap, psychologie en sociologie. Mindfulness bij Mindful State is niet zweverig of verbonden aan een spirituele of religieuze stroming.

Professionele inhoudelijke trainer

De trainer is gecertificeerd volgens de officiële mindfulness standaard, internationaal onderlegd, lid van de beroepsvereniging voor mindfulness trainers hoogste cat.1. (VMBN) en WO geschoold. De diensten worden vanuit (internationale) kennis, wetenschap, ervaringsdeskundigheid

en werkervaring in (corporate) organisaties uitgedragen.

Duurzaam welzijn

Mindful State heeft specifiek aandacht voor het structureel en duurzaam integreren van mindfulness, veerkracht, (zelf) bewustzijn en emotionele intelligentie in de dagelijkse praktijk. De diensten bij Mindful State zijn erop gericht, zelfsturende oplossingen te bieden ter bevordering van het duurzaam welzijn van individu, organisatie en maatschappij.

Vaardigheden

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat het cultiveren van mindfulness, empathie, compassie, altruïsme en dankbaarheid een positief effect heeft op welbevinden, gezondheid en vitaliteit. Tijdens de trainingen, workshops of lessen kunnen deelnemers kennismaken en oefenen met het ontwikkelen van deze vaardigheden in de praktijk.

Kennis community

Cultivering van (zelf) bewustzijn en kennis zijn bij Mindful State belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang en ontwikkeling. Via de Mindful State kennis community, wordt dan ook inhoudelijke informatie, tips en inspiratie gedeeld.

 

Volg ons op facebook, en twitter of lees artikelen in de mindfulness en zorg blog. Laat je informeren en inspireren!

MINDFULNESS PARTICULIER

MIND NATURE MOVEMENT
Mindful Nature Movement cursus

OVER MINDFUL STATE

info@mindfulstate.org

tel.nr.: 06 242 104 55

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle
mindfulness amsterdam
mindfulnes amsterdam
mindfulness amsterdam

©2014-2021 Mindful State | Mindfulness in Amsterdam of landelijk incompany |
Alle rechten voorbehouden
 | KVK 63300184| Disclaimer & Privacy