top of page

Cliënten & ervaringen.

Lees meer over de ervaringen van onze cliënten! Naast onze vele particuliere cliënten, hebben organisaties ook hun weg gevonden naar Mindful State. Onze zakelijke cliënten zijn bijvoorbeeld, Friesland Campina, Renn4 speciaal onderwijs, One Day Retreats, House of Wellness, Hogescholen en Studyportals.

Wiecher

Huisarts

De individuele mindfulness training was zeer leerzaam en is behulpzaam bij mijn drukke baan als arts, om rustmomenten in te bouwen. Marianne is een fijne trainer.

Mieke

Mantelzorgster

Ik heb de individuele mindfulness training als heel positief en prettig ervaren. De uitvoerige informatie in de map en lessen hebben mij nieuwe inzichten gegeven.

Marte

Fotograaf

Ik heb een mindfulness cursus gevolgd bij Mindful State en dat is me zeer goed bevallen. Marianne gaat heel doortastend en kundig te werk en ik vond dat er een hele fijne energie om haar heen hing. De mindfulness map was prachtig samengesteld en bleek een anker voor het in de privé setting oefenen van de vaardigheden die we tijdens de les leerden. Dit was mijn eerste ervaring met mindfulness en ik ben blij dat ik deze heb opgedaan bij Mindful State!

Edwin

Financieel directeur

Ik waardeer de individuele mindfulness training met een 10. Marianne geeft een excellente mIndfulness training met veel enthousiasme en oprechte persoonlijke aandacht. De training is zeer professioneel opgezet met een uitstekende mix van praktische oefeningen en theoretische onderbouwing. Door mindfulness te integreren in mijn levensstijl ben ik beter in staat om zorgzame aandacht te besteden aan mijzelf en daardoor bewuster te leven. Bovendien helpt het mij om mijn persoonlijke effectiviteit te vergroten. De mIndfulness training zoals Marianne die geeft is een verrijkende ervaring en met recht een waardevolle investering in jezelf!

Melanie

Chirurg in opleiding

In de medische sector is het begrip mindfulness nog niet ingesleten. Daar tegenover krijgt iedereen die bij Google wordt aangenomen een training aangeboden. Voor het snelle schakelen tijdens werk en de continue doe-modus ook in het dagelijks leven zocht ik een manier om te leren onspannen en dat uit mezelf te halen. Marianne geeft een training die volledig op wetenschap gestoeld is en als iemand daarover mag twijfelen, totaal niet zweverig is. Door de achtergrond die ze met humor en intelligentie meegeeft, leer je echt begrijpen hoe het brein werkt, en hoe je daar weloverwogen mee om kunt gaan. Een soort toolbox voor het leven. Hoewel het compleet omdraaien van automatismen mij in 8 weken niet gelukt is, en waar niet iedereen de discipline zal opbrengen na de cursus, heeft het zelf-inzicht en de toolbox me absoluut verder geholpen. Je moet naast de basislessen veel blijven oefenen om te leren schaatsen. Ik waardeer de individuele mindfulness training met een 8. 

Nicole

Psycholoog & PHD, VU Medical Center

Ik waardeer de training met een 9. Een professionele mindfulness training vanuit wetenschappelijke onderbouwing. De trainingsmap geeft veel (achtergrond) informatie en tips. Dit samen met de locatie maken dat er een prettige sfeer heerst en de training niet zweverig is. De training heeft mij meer bewust gemaakt en inzicht gegeven in dingen die echt belangrijk voor mij zijn. Daarnaast heeft het mij ook aanknopingspunten gegeven om aspecten van mindfulness toe te passen in mijn werk als psycholoog.  

Jenny

Lecturer, Hotelschool The Hague, Research fellow Nyenrode

Ik kwam bij Marianne terecht toen ik net begon te herstellen van een zware burnout.

Haar Mindfulness training bleek precies te zijn wat ik nodig had op dat moment.

Ik heb Marianne ervaren als een heel goede trainer. Ze is mild en pittig tegelijk, stemt goed op je af en is bijzonder prettig als persoon.

Thea

Intern begeleider, speciaal onderwijs

​Ik heb een individuele mindfulness training mogen volgen, via mijn werkgever, bij Mindful State, Marianne Smit.

Ik had al eens eerder een mindfulness training gevolgd, maar dat was al wat weggezakt en door de hectiek van de dag en volle agenda’s dacht ik er goed aan te doen dit weer op te pakken.

Het waren 5 boeiende bijeenkomsten, waar ik veel aan heb gehad. Vooral een stukje bewustwording, dat het niet alleen maar doorhollen is, maar ook voor het mogen zijn en het hier en nu!

 

Voorbeeld: Ik neem nu rustig de tijd om naar een landschap te staren en mijn gedachten te laten gaan, of via de meditaties gericht op de ademhaling een stukje rust voor mijzelf te creëren.

Niet alle meditaties zijn even goed geschikt voor mij, maar ook daar kun je een keuze in maken.

Zeer aan te bevelen!

Marianne is een coach die heel rustig uitlegt, adviezen geeft, maar ook de meditaties samen met je doet.

Daarnaast is ze een heel prettig persoon.

Maud

Advocaat

"Ik heb geleerd om meer rustmomenten gedurende de dag te nemen, mezelf meer ruimte te gunnen en milder te zijn voor mezelf. Er hing een relaxte sfeer in de training. Ik vond Marianne betrokken en ze bracht de training met humor." 

David

Organisator kunst & cultuur

Na een turbulente periode zocht ik een manier om zelf meer grip te krijgen op mijn eigen gemoedstoestand. Om bewust om te gaan met en stil te staan bij alle gedachtes, gevoelens en indrukken die dagelijks als mentale forenzen voorbijkomen. Ik ben gewend om zoveel mogelijk doelgericht en praktisch te functioneren, maar vergeet daarbij vaak de broodnodige geestelijke aandacht voor mijzelf. De mindfulnesstraining en Marianne hebben mij geleerd hiertoe zelf het initiatief te nemen. Dit doet zij vanuit een wetenschappelijke achtergrond die zij illustreert met theoretische en praktische voorbeelden van de functies en effecten op ons brein. Dit is niet alleen leerzaam in het algemeen, maar biedt vooral een solide bodem voor de meditatieve en fysieke oefeningen. Met haar aangename persoonlijkheid, constructieve aanpak en gevoel voor humor, weet zij op een doeltreffende manier zin en betekenis te geven aan deze individuele training. Het bewustzijnsanker dat zij mij heeft aangereikt, kan ik nu zelf naar hartenlust blijven uitwerpen.

Bernadette

ABC-trainer, speciaal onderwijs

Ik heb geleerd om me niet gek te laten maken door alles wat ‘moet’. Door de mindfulness training heb ik geleerd hoe ik daarin keuzes kan maken. Deze vaardigheid brengt rust, de ‘gejaagdheid’ is zo goed als weg. Druk, druk, druk is nu verleden tijd. Als ABC-trainer zeg ik dan ook tegen drukke collega’s: DOEN die training, hierna kun je fit naar de finish.

Henriette

Leraar, speciaal onderwijs

Van harte beveel ik het werken met Marianne Smit aan!! Zij heeft mij in acht weken de beginselen van de mindfulness bijgebracht. Dat deed zij op een zorgvuldige, aandachtige manier. In mijn beleving leverde ze maatwerk. Het levert mij veel op. Zowel in mijn werk als in mijn dagelijks leven. Mocht je het gevoel hebben dat je geleefd wordt, stress ervaren, het gevoel hebben soms de grip op zaken te verliezen, en ben je bereid om tijd in jezelf te investeren om dit te veranderen, neem contact op met Marianne.

Corianne

Toegepast psycholoog, speciaal onderwijs

Nuttige goed toepasbare mindfullness cursus gevolgd. Wel een intensieve cursus met veel oefenen en tijdsinvestering, maar wel met resultaat :-).

Jeroen

HRM adviseur, onderwijs

In het onderwijs hebben medewerkers met veel uitdagingen te maken. Jeroen is HRM adviseur bij Renn4. Een onderwijsinstelling die op meer dan 30 locaties kwalitatief hoogwaardig specialistisch onderwijs verzorgt. Jeroen benaderde Mindful State om mindfulness te ontdekken. Wat zou het kunnen betekenen voor hem en het onderwijs? Dit is de ervaring van Jeroen: 'Helder, praktisch en to the point. Op een plezierige en niet zweverige wijze word je in 8 weken klaar gestoomd om Mindfulness zelf toe te gaan passen! Ik beoordeel de individuele mindfulness training met een 8.' 

Michael

Programmamaker, NCRV

Marianne heeft een hele prettige stem, die uitermate geschikt is voor meditaties. Het maakt de hele ervaring extra aangenaam.

WORKSHOPS

Speciaal onderwijs

Workshop medewerkers

Dikke top! Prima. Leuke kennismaking met mindfulness. Bedankt. Prima workshop. Heerlijk om te ontspannen.

Studyportals

Workshop medewerkers

We did a mixture of mindfulness, yoga, grounding meditation and team building exercises. The experience was amazing, the teachers were great, the snacks and refreshments were a really nice touch that we all really enjoyed. All in all it was an amazing experience that we will definitely be doing again.

Lisanne

Workshop medewerkers

Het was fijn om met Marianne samen te werken! Ze heeft een Mindfulness workshop begeleid tijdens één van de One Day Retreats en de reacties waren erg positief. Ze weet de groep op een heldere en gegronde manier mee te nemen in de wereld van Mindfulness. Een mooie mix van wetenschap en het oefenen en ervaren van Mindfulness. Dankjewel voor je begeleiding en tot een volgende keer!

Please reload

bottom of page