top of page

Mindfulness advies.

 

Mindfulness kan als preventief, curatief en strategisch onderdeel binnen organisaties, bedrijven of instellingen worden geïmplementeerd. Mindful State kan inhoudelijk advies geven bij het ontwikkelen of uitvoeren van mindfulness of mindfulness-based programma's, trainingen, workshops en lessen. Iedere organisatie is uniek. Wij overleggen daarom graag, wat het beste bij uw organisatie, bedrijf, instelling en medewerkers past. 

MOGELIJKHEDEN 
U wilt bijvoorbeeld stress en burn-out bespreekbaar maken en concrete handvatten voor medewerkers om werkdruk te hanteren. U krijgt intern te maken met weerstand. Mindful State kan hierin ondersteuning bieden. Of u wilt meer de sociale vaardigheden van medewerkers ontwikkelen zoals empathie en emotionele intelligentie. Of hoger management inspireren met een mindful leiderschap training. Mindful State denkt graag met u mee om mindfulness succesvol en structureel in het HR, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit- en gezondheidsbeleid te integreren! De mindfulness diensten worden vanuit Amsterdam, Drachten, incompany en landelijk verzorgd. 


HET MINDFUL STATE DNA:

Mindfulness in organisaties, bedrijven en instellingen in Friesland

Alomvattend

Werk en privé worden door Mindful State als één geheel gezien. Vanuit elk aspect in het leven vindt wisselwerking plaats. Vroeg of laat krijgt elk individu zowel privé als op het werk met tegenslagen of uitdagingen te maken. Dit heeft effect op het innerlijke domein van de geest. Daarmee ook op de omgeving waarin iemand opereert. Bij de werkwijze van Mindful State is dan ook aandacht voor de mens in zijn/haar totaliteit. 

 

Opmerkzaamheid

Mindful State legt een bijzondere nadruk op aandacht. Mindfulness gaat over leven in opmerkzaamheid. Het belangrijkste wat je jezelf kunt schenken en een ander is je volledige aandacht. Mensen willen graag gezien worden. Als opmerkzaamheid uitblijft, kan dit nadelige consequenties hebben voor alle betrokken partijen. Het gevolg is dat mensen ‘plots’ langdurig ziek worden, in conflict raken of niet optimaal functioneren. Als aandacht voor het welzijn van medewerkers in de bedrijfsvoering wordt verankerd, dan bevordert dit structureel het functioneren van organisaties.

Duurzaam welzijn
Mindful State integreert wetenschapp
elijk bewezen vaardigheden en onderzoek in haar werkwijze, die duurzaam welzijn bevorderen. Onze diensten zijn erop gericht om zelfsturende bewuste oplossingen te bieden ter bevordering van het duurzaam welzijn van individu, organisatie en maatschappij. 

bottom of page