top of page

Inspiratie
Ontwikkeling
Transformatie

Mindfulness en sociale vaardigheden. 
Workshops & lessen. 

Marianne Smit van Mindful State geeft grensverleggende workshops in het Nederlands of Engels voor organisaties, bedrijven en instellingen. Kennis, mentale vaardigheden en praktische tips gebaseerd op toonaangevende wetenschap worden aangereikt om leidinggevenden en medewerkers te bewegen richting meer duurzaam welzijn, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, veerkracht en sociale vaardigheden!
​​

KENNIS

Mindful State baseert haar maatwerk workshops en programma's op de bewezen effectiviteit van de officiële mindfulness training (MBSR), Google Search Inside Yourself, Mindfulness & Resilience en Empathy & EQ at work programma's van Berkeley University in combinatie met ervaringsdeskundigheid en kennis van duurzame inzetbaarheid- en vitaliteit vraagstukken in organisaties. 

THEMA'S & VAARDIGHEDEN

Mindful state kan mindfulness en mindfulness-based (introductie) workshops en inspirerende sessies verzorgen rondom onderstaande onderwerpen en ter ontwikkeling van de volgende vaardigheden:
 

  • Preventie en herstel van stress, burn-out, ziekte

  • Opmerkzaamheid voor betere communicatie & prestaties

  • Sociale vaardigheden voor welzijn & succes
     

CUSTOM-MADE

Met de cliënt wordt eerst besproken welke vorm en inhoud het beste aansluit bij de vraag en doelstelling van de organisatie. Vervolgens wordt een custom-made voorstel en programma voor uw organisatie, bedrijf of instelling samengesteld!

De workshops of lessen kunnen landelijk, incompany of op locatie worden verzorgd.
 

CONTACT

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Marianne via info@mindfulstate.org of bel naar 06 242 104 55!

 

 

"Interessant, rustgevend."
"Dikke top!"

"Prima. Leuke kennismaking met mindfulness. Bedankt."

"Prima workshop, helder, interessant."

"Goed. Heerlijk om te ontspannen." 

"Leuke informatieve kennismakingsworkshop." 

"Fijn zo'n rustpunt." 
"Ik vond de meeste oefeningen fijn om te doen. Mooie korte introductieles." 

"Top." 

"Zeer ontspannend." 
"We did a mixture of mindfulness, yoga, grounding meditation and team building exercises. The experience was amazing, the teachers were great, the snacks and refreshments were a really nice touch that we all really enjoyed. All in all it was an amazing experience that we will definitely be doing again.”

"Het was fijn om met Marianne samen te werken! Ze heeft een Mindfulness workshop begeleid tijdens één van de One Day Retreats en de reacties waren erg positief. Ze weet de groep op een heldere en gegronde manier mee te nemen in de wereld van Mindfulness. Een mooie mix van wetenschap en het oefenen en ervaren van Mindfulness. Dankjewel voor je begeleiding en tot een volgende keer!" 

ERVARINGEN

bottom of page