top of page

Werkwijze Mindful State.

Mindful State baseert haar diensten op de bewezen effectiviteit van de officiële mindfulness training (Mindfulness Based Stress Reduction), Mindfulness & Resilience en Empathy & EQ at work programma's van Berkeley University, California en Google Search Inside Yourself Training.

Mindfulness in Amsterdam en werkwijze Mindful State

Boutique mindfulness in Drachten & landelijk incompany

Mindful State is een boutique mindfulness aanbieder gevestigd in één van de mooiste monumentale panden van Drachten. De dienstverlening kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, betrokken persoonlijke nuchtere begeleiding, internationale expertise, ervaringsdeskundigheid en maatwerk.
 

Internationale wetenschap als basis

Mindful State baseert zich op kwalitatief wetenschappelijk onderzoek en publicaties. Mindful State houdt zich voortdurend op de hoogte rondom de laatste ontwikkelingen uit diverse vakgebieden ter bevordering van duurzaam welzijn. Mindfulness bij Mindful State is verder niet zweverig of verbonden aan een spirituele of religieuze stroming.
 

Professionele inhoudelijke trainer

De trainer bij Mindful State is gecertificeerd volgens de officiële mindfulness standaard, lid van de beroepsvereniging voor mindfulness trainers (gevorderd cat. 1. VMBN/MBP) en WO geschoold. De diensten worden uitgedragen vanuit internationale kennis, ervaringsdeskundigheid, werkervaring in organisaties en duurzame inzetbaarheid. Voor diverse opdrachten worden gecertificeerde mindfulness trainers ingezet op basis van embodiment & kennis van mindfulness, persoonlijkheid, ervaring en scientific literacy. Kwaliteit staat voorop om de essentie van mindfulness goed uit te dragen.
 

Kennisontwikkeling

Cultivering van bewustzijn en kennis zijn bij Mindful State belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang en ontwikkeling. Op onze onderzoek pagina vind je uitgebreide informatie en meta-analyses over mindfulness en effecten op mentaal & fysiek welzijn, werk, gezondheidszorg, onderwijs en sociale vaardigheden. In de Mindful State kennis community wordt ook inhoudelijke informatie, tips en inspiratie gedeeld rondom mindfulness, brein en welzijn. Volg ons op facebook, instagram en twitter of lees artikelen in de mindfulness en brein blog. Laat je inspireren en informeren!
 

Mindfulness & sociale vaardigheden

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat het cultiveren van mindfulness, empathie, compassie, altruïsme  en dankbaarheid een positief effect heeft op welbevinden, gezondheid en vitaliteit. Tijdens de trainingen, workshops en lessen leren deelnemers hoe ze deze vaardigheden in de praktijk kunnen toepassen.
 

Duurzaam welzijn

Mindful State heeft specifiek aandacht voor het structureel en duurzaam integreren van mindfulness, veerkracht, (zelf) bewustzijn en emotionele intelligentie in de dagelijkse praktijk. De diensten zijn erop gericht, zelfsturende bewuste oplossingen te bieden ter bevordering van het duurzaam welzijn van individu, organisatie en maatschappij.
 

bottom of page