Werkwijze Mindful State.

 

Mindful State baseert haar diensten op de bewezen effectiviteit van de officiële MBSR-training (Mindfulness Based Stress Reduction), Google Search Inside Yourself en Empathie & EQ at work programma's van Berkeley University.


Wetenschap als basis

Mindful State baseert zich op kwalitatief wetenschappelijk onderzoek en publicaties. Mindful State houdt zich continue op de hoogte rondom de laatste ontwikkelingen en is tevens member van The Greater Good Science Center, Berkeley University in Californië. Mindful State verbindt inhoudelijke kennis uit diverse vakgebieden ter bevordering van duurzaam welzijn.
Mindfulness bij Mindful State is niet zweverig of verbonden aan een spirituele of religieuse stroming.
 

Houdingskwaliteiten

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het cultiveren van mindfulness, compassie, empathie, altruïsme  en dankbaarheid een positief effect kan hebben op welbevinden, gezondheid en vitaliteit. Tijdens de mindfulness-meditaties van Mindful State wordt dan ook ge-oefend met het cultiveren van mindfulle houdingskwaliteiten die duurzaam welzijn bevorderen.

Professionele inhoudelijke trainer
De trainer bij Mindful State is gecertificeerd volgens de officiële mindfulness standaarden en lid van de beroepsvereniging voor mindfulness trainers hoogste cat. 1 in Nederland (VMBN). De training wordt uitgedragen vanuit inhoud, brede kennis en levenservaring. 
 

Duurzaam welzijn
Mindful State heeft specifiek aandacht voor het structureel en duurzaam integreren van mindfulness en mindful leven in de dagelijkse praktijk. De diensten bij Mindful State zijn erop gericht, zelfsturende bewuste oplossingen te bieden ter bevordering van het duurzaam welzijn van individu, organisatie en maatschappij.
 

Praktijkgericht
De individuele of groeps meditatietrainingen zijn praktijkgericht en onderbouwd met een stuk theorie. Diverse meditatietechnieken en praktische handvatten worden aangereikt om positieve mentale gewoonten en mindful leven te ontwikkelen in de dagelijkse praktijk! 


Zorg & aandacht

Zorg en aandacht voor onze cliënten is van groot belang. Er zal dan ook persoonlijke aandacht worden besteed aan de vraagstukken die er spelen.
 

Kennis community
Cultivering van bewustzijn en kennis zijn bij Mindful State belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang en ontwikkeling.
Via de Mindful State kennis community, wordt dan ook inhoudelijke informatie, tips en inspiratie gedeeld.

Volg ons op facebook en twitter en laat je inspireren en informeren!