ONLINE LIVE INDIVIDUELE MINDFULNESS TRAINING

VANUIT JOUW EIGEN VEILIGE PLEK IN NEDERLAND! 
(8-weekse MBSR)

Mindful State maakt individuele training financieel toegankelijker voor particulieren. 

Vanwege de Covid-19 crisis, verzorgt Marianne Smit (founder Mindful State) deze kwalitatieve online mindfulness training. Je wordt op basis van internationale wetenschap en 

ervaringsdeskundigheid, wekelijks persoonlijk via een online verbinding begeleid.
Een moment van zorg en rust voor jouw persoonlijke uitdagingen, zoals stress, werkdruk, burn-out, piekeren, angst, verdriet, ziekte, onzekerheid of neerslachtigheid. Je wordt met zorgvuldige aandacht begeleid om essentiële vaardigheden, 
veerkracht, innerlijke rust, zelfzorg en compassie te ontwikkelen voor jouw mentale en fysieke welzijn. Voor nu en de toekomst! 

mindfulness-amsterdam

WAAROM INDIVIDUELE MINDFULNESS TRAINING?

Bij de individuele mindfulness training is er meer aandacht voor jouw persoonlijke uitdagingen en welzijn. 1 op 1 mindfulness is dan ook een effectieve training met meer duurzaam resultaat. Deze Corona crisis kan mentaal extra veel van je vergen. Het belang van zorgvuldige begeleiding en aandacht voor jouw omstandigheden is daarom cruciaal. Tijdens een gratis online kennismakingsgesprek bespreken we, wat jouw thema's zijn en stemmen we af hoe je door Marianne vanuit haar ervaring en expertise zal worden bijgestaan. Ook wordt rekening gehouden met jouw agenda en je kan gelijk beginnen.
 

WERKWIJZE MINDFUL STATE

De individuele mindfulness training van Mindful State wordt conform de officiële 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction Training (MBSR) van grondlegger Jon Kabat-Zinn gegeven. Mindful State is een boutique mindfulness aanbieder. Persoonlijke en kwalitatieve begeleiding staan dan ook centraal. Onze werkwijze staat voor betrokken, nuchter, internationale expertise, ervaringsdeskundigheid en werkend met baanbrekend wetenschappelijk onderzoek rondom mindfulness, neurowetenschap, psychologie en sociologie.

 

POSITIEVE EFFECTEN MINDFULNESS

Waarom heeft mindfulness nou zo enorm aan populariteit gewonnen? Veel mensen blijken gewoon veel baat te hebben bij mindfulness en hebben goede ervaringen! De effecten van een Mindfulness Based Stress Reduction Training zijn bovendien wetenschappelijk bewezen. Mindfulness is met recht een verrijkende waardevolle investering in jezelf. Resultaten van mindfulness zijn o.a.:

 • vaardiger omgaan met stress

 • meer ontspanning

 • meer veerkracht

 • verbetering concentratievermogen en focus

 • ontwikkeling positieve mentale gewoonten 

 • ontwikkeling emotionele intelligentie


Op onze uitgebreide onderzoek pagina, vind je meer informatie over de specifieke effecten voor mentaal & fysiek welzijn en werk.
 

VOOR WIE?

Mindfulness is voor ons allemaal! Iedereen kan er baat bij hebben. De training draagt namelijk bij aan persoonlijke groei en hogere kwaliteit van leven. Mindfulness meditatie is bovendien te beschouwen als een mentale work-out. Het is goed voor je brein! Mindful State heeft altijd eerst een kosteloos persoonlijk gesprek met jou. We kunnen dan heel helder krijgen, waar je aan wilt werken. Op de pagina, voor wie is mindfulness, kom je alvast meer te weten bij welke thema's mindfulness geschikt is en met welke aspecten Mindful State rekening houdt. We hebben aandacht voor jouw persoonlijk proces en proberen zorg te dragen voor een optimaal en duurzaam resultaat. 
 

​MATERIAAL

Je ontvangt de kwalitatieve Mindful State trainingsmap. Hierin worden theorie, kennis en oefeningen aangereikt. Verder bevat de map, tips, citaten, onderzoek, artikelen, inspiratie en formulieren. Ook ontvang je audiotracks met diverse meditaties om thuis te oefenen.
 

MBSR PROGRAMMA

Mindfulness is een vaardigheidstraining. Je gaat dus zelf aan de slag met meditaties, ontspannings- en bewustzijnsoefeningen & theorie om mindfulness in de praktijk te ontwikkelen. Dagelijks oefenen zorgt voor een beter resultaat! Je creëert tegelijkertijd je eigen rustige plek en een moment voor jezelf. Je wordt zorgvuldig begeleid door je mindfulness trainer in dit proces. De mindfulness training bestaat uit de volgende facetten:

 • de automatische piloot

 • leren schakelen tussen doe-modus en zijn-modus

 • opmerkzaamheid

 • meditaties

 • stresseducatie 

 • omgaan met gedachten en emoties

 • herkennen mentale en fysieke grenzen

 • (zelf) zorg & compassie

 • positieve mentale gewoonten 
   

MINDFULNESS VOOR TWEE

Het is mogelijk om met een familielid, partner, vriendin of vriend, de individuele mindfulness training te volgen. Zolang het ten goede komt aan jullie persoonlijk proces en het de effectiviteit van de training niet in de weg staat. Tijdens een kennismakingsgesprek met jullie beiden wordt bekeken of deze vorm wenselijk is.
 

ONLINE
De training wordt live online en interactief verzorgd. Via een online verbinding en een computer, lap-top of tablet, heb je vanuit je eigen omgeving rechtstreeks contact met Marianne. Je kan dus op elke plek in Nederland of vanuit het buitenland deze mindfulness training volgen!
 

 

VERGOEDINGEN

 • ZORGVERZEKERING
  Het kan zijn dat jouw zorgverzekeraar deze mindfulness training (gedeeltelijk) vergoedt. Check de Zorgwijzer voor vergoeding.

 • WERKGEVER
  Werkgevers leveren in sommige gevallen een bijdrage in het kader van duurzame inzetbaarheid, preventie, herstel (reïntegratie) of als je beschikking hebt over opleidingsbudget.

 • UWV
  Ben je arbeidsongeschikt of werkloos? Informeer eens bij het UWV, wat de mogelijkheden zijn voor vergoeding. Je moet wel goed kunnen motiveren, waarom de mindfulness training kan bijdragen aan jouw herstel of het sneller vinden van werk.

 • ZELFSTANDIGE
  Als zelfstandige zijn er mogelijkheden om de mindfulness training als kosten op te geven. Dit kan tot 50% voordeel opleveren. Informeer bij jouw boekhouder of de belastingdienst voor de voorwaarden.

 • MANTELZORG
  Ben je mantelzorger? Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze MBSR-training. Check je z
  orgverzekering.

GRATIS KENNISMAKING & CONTACT

Maak eerst kennis tijdens een vrijblijvend
online gesprek, waar zorgvuldig jouw vraagstukken, motivatie en uitdagingen worden besproken. Tijdens dit gesprek bekijken we of en wanneer we van start gaan met de online persoonlijke begeleiding. 

 

Ga naar het aanmeldformulier of bel met Marianne op 06 242 10455. 

  

PRIJS
8 wekelijkse sessies van 1 uur, incl. online persoonlijk kennismakingsgesprek, nazorg gesprek, de kwalitatieve Mindful State trainingsmap, 
audiotracks.

ONLINE overdag of avond landelijk:

Particulier: €595,- incl. 21% Btw. 

Zzp'er: €595,- excl. 21 % Btw.
Voor twee: 1 1/4 hr, €550,- p.p. incl. 21 % Btw.

Organisatie: voor werkgevers kunnen andere tarieven gelden. Neem contact op voor meer informatie.
 

CUSTOM-MADE MINDFULNESS 

Zoek je meer custom-made mindfulness? Mindfulness voor een specifieke doelgroep, zoals voor zorgmedewerkers, senioren, mantelzorgers of mensen met een specifieke zorgvraag, neem dan contact op met Marianne Smit, founder van Mindful State en vraag naar haar specifieke ervaring met de Zorg en ouderen. 

 
individuele mindfulness training amsterdam

Edwin
Financieel directeur


"Marianne geeft een excellente mindfulness training met veel enthousiasme en oprechte persoonlijke aandacht." 

 

individuele mindfulness training amsterdam

Wiecher
Huisarts


"​De individuele mindfulness training was zeer leerzaam en is behulpzaam bij mijn drukke baan als arts, om rustmomenten in te bouwen. Marianne is een fijne trainer."

individuele mindfulness training amsterdam

Melanie

Chirurg i.o.


"Door de achtergrond die ze met humor en intelligentie meegeeft, leer je echt begrijpen hoe het brein werkt, en hoe je daar weloverwogen mee om kunt gaan.
Een soort toolbox voor het leven."

individuele mindfulness training amsterdam

Mieke

Mantelzorgster

"​Ik heb de individuele mindfulness training als heel positief en prettig ervaren. De uitvoerige informatie in de map en lessen hebben mij nieuwe inzichten gegeven."

mindfulnes amsterdam

Marte

Fotograaf

"De mindfulness map was prachtig samengesteld en bleek een anker voor het in de privé setting oefenen."

mindfulness amsterdam

Jeroen

HR manager
 

"Op een plezierige en niet zweverige wijze word je in 8 weken klaar gestoomd om mindfulness zelf toe te gaan passen!"