top of page
Meditatieles en compassie in Drachten te Friesland. Meditatie en compassie is niet alleen goed voor jou maar ook voor je omgeving. Gebaseerd op wetenschap en de laatste internationale onderzoeken.

LOSSE MINDFULNESS, MEDITATIE & COMPASSIE LES. 
DRACHTEN EN ONLINE.

 

Voor rust, herstel, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling!

  • Wil je je mindfulness vaardigheden onderhouden?

  • Of wil je kennismaken met mindfulness, meditatie en compassie?

  • Zoek je rust en herstel voor lichaam en geest?

  • Zoek je kwalitatieve persoonlijke ondersteuning vanuit onderzoek?


Lees dan verder!

KENNISMAKING
Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt op basis van jouw behoefte en vraag, een custom-made voorstel gedaan. 


WERKWIJZE

Marianne Smit is een professioneel mindfulness trainer (hoogste categorie 1. VMBN). Haar lessen zijn gebaseeerd op jarenlange ervaring en kwalitatieve inhoud. Haar werkwijze staat voor betrokken, nuchter, internationale expertise, ervaringsdeskundigheid, kwalitatief lesmateriaal en werkend vanuit baanbrekend wetenschappelijk onderzoek rondom mindfulness, neurowetenschap, psychologie en sociologie. 

WAAR?
Mindfulness, meditatie en compassie op onze sfeervolle en monumentale locatie in Drachten Centrum of online. 

Moleneind Zuidzijde 25. 

 

CONTACT & AANMELDEN
Wil je meer weten over de mindfulness, compassie en meditatie lessen? Ga dan naar het contactformulier!

 

Ervaring Thea

​" Ik heb een individuele mindfulness training mogen volgen, via mijn werkgever, bij Mindful State, Marianne Smit. Ik had al eens eerder een mindfulness training gevolgd, maar dat was al wat weggezakt en door de hectiek van de dag en volle agenda’s dacht ik er goed aan te doen dit weer op te pakken. Het waren 5 boeiende bijeenkomsten, waar ik veel aan heb gehad. Vooral een stukje bewustwording, dat het niet alleen maar doorhollen is, maar ook voor het mogen zijn en het hier en nu!

 

Voorbeeld: Ik neem nu rustig de tijd om naar een landschap te staren en mijn gedachten te laten gaan, of via de meditaties gericht op de ademhaling een stukje rust voor mijzelf te creëren. Niet alle meditaties zijn even goed geschikt voor mij, maar ook daar kun je een keuze in maken.

Zeer aan te bevelen! Marianne is een coach die heel rustig uitlegt, adviezen geeft, maar ook de meditaties samen met je doet. Daarnaast is ze een heel prettig persoon." 
 

Meer ervaringen > 

Meditatie mindfulness en compassie lessen Drachten

ERVARINGEN

bottom of page