top of page

Werkwijze Mindful State
particulier. 


Boutique mindfulness dienstverlening

Mindful State is een boutique mindfulness aanbieder gevestigd in Amsterdam West en werkzaam voor cliënten in heel Nederland (Nederlands- en Engelstalig). De dienstverlening van Mindful State kenmerkt zich door de betrokken persoonlijke nuchtere begeleiding, internationale expertise, kwalitatieve inhoud, ervaringsdeskundigheid en maatwerk. 


Wetenschap als basis

Mindful State baseert zich op kwalitatief wetenschappelijk onderzoek en publicaties. Mindful State houdt zich voortdurend op de hoogte rondom de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen uit diverse vakgebieden ter bevordering van welzijn en is tevens lid van The Greater Good Science Center, Berkeley University, California. Trainingen, workshops en lessen van Mindful State zijn niet zweverig of verbonden aan een spirituele of religieuze stroming.

Professionele inhoudelijke trainer
De trainingen, workshops en lessen zijn gebaseerd op de professionele standaarden, zoals ontwikkeld door grondlegger 
Dr. Jon Kabat-Zinn en baanbrekend onderzoek. De trainer bij Mindful State is gecertificeerd volgens de officiële mindfulness normen (MBSR), lid van de Beroepsvereniging voor Mindfulness Trainers hoogste cat. 1. (VMBN) en WO geschoold. De diensten worden uitgedragen vanuit (internationale) expertise en ervaringsdeskundigheid. 


Duurzaam welzijn
Mindful State heeft specifiek aandacht voor het structureel en duurzaam integreren van mindfulness, veerkracht, (zelf) bewustzijn en emotionele intelligentie in jouw dagelijks leven. De diensten van Mindful State zijn erop gericht, zelfsturende vaardigheden aan te reiken ter bevordering van jouw duurzaam welzijn!

Vaardigheden

Recent onderzoek toont aan dat het cultiveren van mindfulness, empathie, compassie, altruïsme en dankbaarheid een positief effect heeft op de kwaliteit van leven, gezondheid en vitaliteit. Tijdens de trainingen, workshops en lessen kunnen deelnemers kennismaken en oefenen met het ontwikkelen van deze vaardigheden in de praktijk. 

Kennis community
Cultivering van (zelf) bewustzijn en kennis zijn bij Mindful State belangrijke pijlers voor duurzame vooruitgang en ontwikkeling.
Via de Mindful State kennis communitywordt dan ook inspiratie, tips en inhoudelijke informatie gedeeld.

Volg ons op facebook en twitter  of lees artikelen in de mindfulness en zorg blog. Laat je inspireren en informeren!

Vaardigheden
bottom of page