Mindfulness voor iedereen.

 

Voor wie?
Mindfulness is geschikt voor iedereen! Iedereen van elke leeftijd met klachten óf zonder is welkom. Elk individu kan er baat bij hebben. Mindfulness zorgt namelijk voor een hogere kwaliteit van leven en brengt duurzame positieve veranderingen teweeg ter bevordering van een gezonde levensstijl!

 

Thema’s

Het kan zijn dat er specifieke thema’s zijn in jouw leven, die extra aandacht behoeven. Je wilt bijvoorbeeld beter met stress omgaan, veerkrachtiger door het leven gaan en uitdagingen beter het hoofd bieden. Mindfulness kan bij uiteenlopende thema’s ingezet worden. Thema’s zijn bijvoorbeeld beter omgaan met een druk leven, stress, mentale en fysieke klachten, pijn, moeilijke gedachten en emoties, angst, vermoeidheid of conflicten. 
 

Positieve effecten & wetenschap
Er is veel onderzoek door gerenommeerde Universiteiten gedaan naar de effecten van mindfulness. Het blijkt dat mindfulness-meditatie training zowel op het mentale als fysieke welbevinden vele positieve effecten kan hebben. Voor meer informatie over de resultaten en de inzet van mindfulness bij diverse vraagstukken, klik hier.


Vragen

Stuur een email naar info@mindfulstate.org of bel naar 06 242 10455 als je jouw vragen wilt voorleggen! Mindful State helpt je graag verder!